Coaching trauma & verlies

There's a crack in everything, that's how the lights gets in

Hartritueel gebroken hart

Het hartritueel

Breek het en lijm het met goud. Sta stil bij de impactvolle gebeurtenissen in je leven. En geef deze allemaal een plek.

Na een intense gebeurtenis is het belangrijk om stil te staan. Om te voelen en te ervaren wat het met jou doet en dat het er mag zijn. Je gaat letterlijk en figuurlijk naar je hart kijken tijdens dit ritueel. Je krijgt een stenen hart die je in stukjes mag breken en met goudlijm in elkaar zet. Het is magisch om te ervaren dat jouw hart met alle stukjes verlies ook een prachtig geheel vormt en jij er met trots naar kan kijken . Het is een creatieve manier van (ver)werken en heerlijk om bezig te zijn. Het is ervaren én voelen. Na deze sessie neem je jouw inspirerende hart mee naar huis en voel jij je een beetje lichter.

Jouw rouwpad

Dit is een verdiepende en inzichtgevende sessie.

Jij gaat met behulp van beeldtaal (houten of duplo poppetjes) een opstelling maken van de vraag of gebeurtenis die je wilt bespreken. Samen duiken we in jou gevoel; positie en kijken we naar de context. Een diagnose van je baby; of een vroeggeboorte; een onverwachts verlies, het trauma; of verwerking tijdens je zwangerschap of bij de bevalling heeft een plek nodig. Het uitbeelden van jou thema helpt je om inzicht te krijgen of zelfs een positieve beweging te maken om een stap verder te komen.  Ik doe dit met veel liefde, lichtheid en aandacht.

Malou zittend in het veld

'Het voelde als opruimen en helen van mijn gedachten en emoties'

De ervaringen van ouders

Lees de ervaringen van andere moeders en voel de rust en de warmte die ik te bieden heb.

Contact

Ben je benieuwd wat ik voor jou en je gezin kan betekenen? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik zal al je vragen met liefde beantwoorden. 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Malou de Leeuw

Wil je liever mailen? Dat mag natuurlijk ook.

Scroll naar boven