Malou de Leeuw

Ons handelen heeft invloed op de toekomst

Malou zwart wit lachend

Hey hoi!

Een basis bieden voor een fijn en mooi leven, dat is wat ik jouw gezin wil geven

Mijn naam is Malou de Leeuw en ik woon met mijn man en twee kinderen in Deventer. Ik ben altijd werkzaam geweest in gezinnen, omdat ik ouders en kinderen interessant en heel dynamisch vind. Ik ben begonnen als Pedagoog en later als gezinsbehandelaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Nu wil ik ouders in het vroege begin ondersteunen bij de zwangerschap en geboorte, omdat de start de basis is voor een fijn en mooi leven. 

Doula Malou staat lachend in een veld

Mijn Happinnez...

Een aantal jaar geleden raakte ik geïnspireerd door een artikel in de Happinnez. Doula’s vertelde hierin over hun vak. Het vuurtje is toen gaan branden.  Ik volgde eerst de Postpartum doula opleiding en deed een training in het Erasmus ziekenhuis als specialisatie voor premature baby’s. Daarna volgde de Doula opleiding in Utrecht.

Ik doe vrijwilligerswerk in het Ronald MC Donaldhuis. Het is een fantastische reis en ervaring waardoor alle elementen samen komen: luisteren, coaching, samenwerken, leren, informeren, inspireren, handen uit mouw, go with the flow, positief, meedenken, nieuwsgierigheid en persoonlijk contact.

Happinnez Malou
Scroll naar boven